Despre noi


Ne place să călătorim, să împărtăsim experiențele si să oferim servicii cât mai bune.

Sunt o mulțime de feluri în care poți călători si fiecare dintre noi are propriile preferinte. Stim asta si de aceea ne străduim să personalizăm fiecare ofertă.

Pachetele turistice le concepem la cerere, împreuna cu tine, cu atenție la detalii si la ceea ce-ți doresti.

Vrem să întelegem ce cauți, ce asteptări ai si căutam soluțiile cele mai bune care să se încadreze în bugetul stabilit de tine. Avem experienta necesară, ne place ce facem si vrem sa fim cei mai buni, ca tu să ai parte de o experiență frumoasă. Cum nu reusim să călătorim chiar cât am vrea, ne bucurăm când vă întoarceți din vacanță mulțumiți si ne povestiți cum a fost. De multe ori mai călătorim si prin ochii turistilor.

Îți vom fi alături înainte de călătorie, cu pricepere, pentru a-ți usura planificarea vacanței si a te bucura din plin de ea, în timpul călătoriei cu gândul si “pe faza” în caz că apare vreo problemă s-o rezolvăm rapid, iar după călătorie te asteptăm cu interes să ne povestesti cum a fost si să conturăm o viitoare vacanță.

Este important pentru noi ca tu sa te intorci cu amintiri frumoase. Pentru asta avem nevoie si de o strânsă colaborare cu tine pentru a-ți întelege dorințele. Este usor să găsesti oferte de tipul “cel mai mic preț garantat”, dar credem că este mai important să gasesti un echilibru cât mai bun între cum iți imaginezi o calatorie bună si bugetul planificat. De multe ori este valabilă zicala “cât dai, atât face”. Câteodată se poate potrivi si o promoție reală cu cerințele tale, dar în general goana după cel mai mic tarif poate conduce la dezavantaje din punct de vedere al calității. Cert este că vom încerca mereu să-ți oferim un raport cât mai bun calitate/pret.

O călătorie îți deschide sufletul si mintea, îți dă posibilitatea să evadezi din banalul zilelor, îți poate da aripi pentru noi începuturi.

Locurile noi, peisajele exaltante sau poate doar “altfel”, obiceiurile, traditiile altor popoare aduc cu ele noi intrebări, noi răspunsuri despre tine si despre lumea în care trăim.

Echipa Litos:

Am studiat, am călătorit, am acumulat experiență, iar în 2008 am pus bazele agenției. Ne-am adunat la Litos cu o pasiune comună – turismul si cu dorința de a oferi servicii de calitate. Din învățat si călătorit sper că nu ne vom opri si vom forma pentru voi o echipă bună în continuare.

Dacă esti tentat de o vacanță exotică, atunci George este consultantul potrivit. Este greu să găsesti o țară în care nu a fost, iar dacă se pune pe povestit despre aventuri si locuri incredibile s-ar putea să fie nevoie să-l mai si opresti. În mod special este pasionat de Asia, unde a si călătorit de multe ori. Iți poate descrie cu ochii închisi străzile din Singapore sau detaliile impresionante al templelor Borobudur, Prambanan. Fie că este vorba de Bali, Maldive, Noua Zeelandă, circuite în America de Sud sau America Centrală, cu George esti pe mâini bune.

Oana este atrasă de Turcia, țară despre care îți poate vorbi la nesfârsit, fie că îți explică despre litoral, Istanbul sau te va îndruma către un circuit interesant. Te va ajuta cu drag si pentru o escapadă într-un oras din Europa sau pentru un sejur de relaxare.

Dacă esti interesat de o vacanță în Egipt, Orientul Mijlociu sau destinații europene precum Franța sau Grecia as spune că Andreea ar fi agentul potrivit.

Cu Monica poți discuta mai multe despre pachete la schi si la munte în general. Sau poate vrei o călătorie în Islanda, Portugalia, Germania, Polonia sau nordul Italiei. Sau destinații unde să poți avea un concediu activ.

Dar toți te vom asculta pe tine si-ți vom face propuneri în funcție de cerințele tale. Si vom fi cu plăcere la dispoziția ta pentru conceperea si finalizarea cu succes a călătoriei.

Servicii oferite:

  • Bilete de avion pe rute interne si internationale
  • Rezervari hoteliere in tara si in strainatate
  • Vacante in Romania
  • Vacante in strainatate: pachete turistice pentru destinatii exotice, circuite individuale personalizate, pachete tip “city break”, pachete de servicii cu zbor charter inclus, sejururi, croaziere, circuite culturale, vacanțe la schi si alte tipuri.
  • Alte servicii precum: asigurari medicale de calatorie, asigurari storno, închirieri masini, bilete de tren, transferuri la/de la aeroport si excursii la destinație.

Denumire firma: SC D.D.M. CONINVEST SRL

Denumire agentie: LITOS TRAVEL

Adresa: Str. Pictor Nicolae Tonitza, nr, 10, et. 1, sector 3, cod postal 020051, Bucuresti, Romania

Telefon mobil: 40722554073

Email: office@litostravel.ro

Adresa web: www.litostravel.ro

Numarul de inregistrare la Registrul Comertului: J40 / 4234 / 2003

Codul Unic de Inregistrare: RO 15323417

Banca: First Bank – Sucursala Mosilor Olari

RO22PIRB4236716223001000 – cont RON

RO85PIRB4236716223002000 – cont EUR

Cod BIC (SWIFT): PIRBROBU

Capitalul social: 25000 lei

Capitalul social subscris: 25000 lei

Capital social varsat: 25000 lei

Domenii de activitate principale cf. cod CAEN: 7911 (activitati ale agentiilor turistice)

Licenta de turism: nr. 834 din 25.01.2019

Polita de asigurare privind protectia in caz de insolventa a agentiei de turism organizatoare: seria BN, nr. 000002258/23.01.2021, valabila pana la 22.01.2022 emisa de S.A.-R. CITY INSURANCE S.A.